Det er ikke bare kommende elever det vil gå utover, men også dere!

Tidligere i denne måneden kom fylkesrådmannen fra Buskerud Fylkeskommune om et forslag om å legge ned 70% av alle medier og kommunikasjon linjene i hele fylket. Dette tilsier at Hønefoss VGS er en av skolene som kan bli rammet og at vår linje kan falle. Hvor tragisk hadde det vært hvis vår linje, en av de best utstyrte og mest ettertraktede medier og kommunikasjon linjene i hele fylket, vil bli en av de som må legges ned?     

Hønefoss VGS er en nybygget skole med noe av det beste utstyret i hele landet. Det er kun to andre skoler i dette landet som kan sammenlignes med vår når det kommer til tilbud av utstyr og studioer. I tillegg har vi erfarende lærere som tidligere har jobbet, eller som fortsatt jobber i store mediebransjer som NRK og TV2.

2024 er året hvor Ringeriksbanen skal stå ferdig, i følge Jernbaneverket. Ringerike vil utvikle seg til en meget aktuell by, og vi vil møte på en stor befolkningsvekst. Jeg mener det derfor er viktig at framtidige generasjoner og elever skal få muligheten til å velge mellom alle utdanningsvalgene som dette landet tilbyr. Mediebransjene har alltid behov for kreative og velutdannet sjeler med interesse for medier, så det at medier og kommunikasjon er linja som står mest i fare for å bli kuttet i dag, mener jeg er veldig uaktuelt og et taktisk dumt valg av fylkeskommunen.

Til syvende og sist, vil det være hele fylket det vil gå utover, dette vil nemlig ikke bare ramme utdanningstilbudene og kommende elever, men også lokalsamfunnet og kulturtilbudene, og Buskerud fylkeskommune!

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s